Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »  Història
A diferència d'altres nacions nord-africanes, el Marroc ha estat habitat des de temps immemorials. Els berbers, o imasighen ("homes de la terra"), s'hi van installar fa milers d'anys i van arribar a controlar tot el territori comprès entre el Marroc i Egipte. Dividits en clans i tribus, sempre han preservat la seva independència i precisament aquesta característica els ha ajudat a conservar una de les cultures més fascinants del continent.

És la porta d'Àfrica que obre pas a un continent que encara està per explorar. Però, sense anar més enllà, en aquestes terres es pot gaudir del bo i millor de la cultura islàmica. Les quatre ciutats que en algun moment de la història han estat capitals del regne-Rabat, Marràqueix, Fes i Meknès-reben el visitant amb la seva millor cara en un recorregut inoblidable.Hi ha ciutats de tradicions i de personalitat seductora. Els carres estrets, els aromes, els sabors, les platges i les muntanyes atrauen el visitant curiós. És una destinació única i temptadora, poc coneguda, que sempre sorprèn amb la seva cuina altament refinada i reconeguda per les fortes combinacions de gustos.

Més de la meitat dels turistes que visiten el país provenen d'Europa; a més, el clima mediterrani ofereix la possibilitat de visitar-lo al llarg de qualsevol època de l'any. El turisme és la segona activitat més important del país.

El viatger descobrirà belles mesquites, madrasses o escoles, mausoleus, palaus, patis i jardins i hi podrà degustar una gastronomia refinada que barreja la cuina mediterrània, l'oriental i l'africana. Durant l'Edat Mitjana Espanya i el Marroc van ser terres germanes en l'idioma, els costums, les arts i la religió, i encara avui el país marroquí conserva alguna influència espanyola.

És un país amb un bonic entorn natural, en el qual predominen les platges d'aigues cristal lines i cales gairebé inaccessibles, a més de serralades majestuoses al Rif i a l'Atles i oasis verds al desert.
Un país amb una cultura variada que val la pena descobrir.
Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA