Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »  Informació D'Interés
Nom Oficial: Reino de Marruecos
Superfície: 710.850 Km2
Habitants: 31.600.000 hab.
Capital: Rabat
Forma de govern: Monarquia Constitucional (desde 1956)
Llengua Oficial: Árab
Altres llengues: amazic
Moneda: Dirham
Religió: Musulmana

Clima
En general el clima del Marroc es podria considerar subtropical si tenim en compte la influència de l'Ocea Atlàntic i del Mar Mediterrani. No obstant això, el clima varia d'una regió a una altra.
La costa del país té un clima càlid i mediterrani, temperat a la costa oriental pels vents del sud-oest.

El sud del país, la zona del Sàhara, és molt càlida i seca gairebé tot l'any, tot i que les nits són més fredes en els mesos de desembre i gener (hivern).
A la zona de l'interior del país el clima és més sec i continental, però igual de calorós a l'estiu. Contràriament, l'hivern és fred.

El nord del Marroc és força humit i hi plou a l'hivern. Les precipitacions més frequents són a la zona litoral, de novembre a març.
L'estiu acostuma a ser força sec amb temperatures molt altes.

A la zona muntanyenca, com a l'Atles, el clima és més fresc,. A vegades a l'hivern les temperatures arriben sota zero i hi ha neu, raó per la qual s'hi explota l'activitat de l'esquí.
A ciutats com Agadir, Rabat i Marràqueix la temperatura mitjana a l'hivern és de 21°C; a l'estiu de 39°C i a la primavera de 22°C.
A d'altres ciutats com Casablanca, Fes, Meknès i Tànger la mitjana anual és de 21°C.

Altres dades
Els visats tenen una validesa de tres mesos. Els visitants que s'hi vulguin quedar més temps han de demanar un permís a la comissaria de policia durant els quinze dies primers de la seva estada al país. Per a més informació sobre visats, us podeu adreçar al Consulat o a l'Ambaixada.

En arribar al Marroc no és necessari declarar a la duana els productes següents: 200 cigarrets o 50 puros o 400 g de tabac; 1 litre de licor i 1 litre de vi; 50 ml de perfum, i moneda.

Moneda

Moneda: El dírham marroquí equival a 100 cèntims. Els bitllets són de 200, 100, 50, 20 i 10 dírhams. I les monedes són de 10, 5 i 1 dírham i de 50, 20, 10 i 5 cèntims.

Tarjetes de crèdit: S'accepten les principals targetes de crèdit, però es recomana verificar amb la companyia emissora de la targeta la possibilitat d'usar-la als comerços i als serveis als quals s'accedirà al Marroc.

Xecs de viatge: Per evitar pagar excessives comissions a l'hora de canviar els xecs es recomana que els xecs siguin en dòlars.

Tipus de camvi:Segons la cotització de divises de juliol de 2008, el tipus de canvi del dírham marroquí en euros i en dòlars nord-americans és el següent:
1 euro = 11,50 dírhams marroquins
1 dòlar = 7,23 dírhams marroquins

Horari bancari: De dilluns a dijous, de 8.15 a 15 h, i divendres de 8.15 a 11.15 i de 13 a 15.30 h.
Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA