Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »  Ruta de les 3 Tribus (9 dies)
En aquesta ruta podreu descobrir i viure amb les diferents tribus que hi ha a l'Atles i al desertDia 1: Arribada a MARRÁQUEIX
Rebuda a l'aeroport i trasllat a l'hotel.

Dia 2: MARRÁQUEIX - TELOUET - AIT BENHADDOU - OUARZAZATE
Sortida després d'esmorzar per creuar el Gran Atles per un port de 2.260 m. Després ens desviarem per una pista per visitar l'alcassaba Telouet i passarem per pobles berbers per arribar al poble fortificat d'AIt ben Haddou, on es van rodar diverses películes famoses com Gladiator, Obèlix, Sàhara (amb Penélope Cruz)... Arribada a Ouarzazat.
Sopar i allotjament en hotel.

Dia 3: OUARZAZATE - SKOURA - BOUTAGHRAR (90 Km de pista).
Començarem amb la visita del llac de OUARZAZAT i després travessarem el palmerar de SKOURA. Aquí comença la pista cap a les muntanyes d'AMGOUNE. Hi veurem pobles berbers típics i podrem gaudir de la bellesa del paisatge a Boutaghrar. Nit a un alberg.

   


Dia 4: BOUTAGHRAR - BOUMALNE DADES - NEKOUB - ZAGORA (100 km pista).
Després d'un bon esmorzar a Boutaghrar, anirem a BOUMALNE DADES, un poble en què podrem trobar tota mena de productes de cosmètica tradicional fets a base de roses (olis, cremes, perfums, sabons, etc.) i, finalment, arribarem al poble d'IKNIOUN, on comença la pista que travessa la muntanya. Seguirem aquesta pista fins al poble de NEKOUB, on dinarem. Després anirem per la pista al llarg de les alcassabes, dels alcàssers (pobles) i del UADI DRAA (riu Draa) que voreja la vall del DRAA fins a ZAGORA, on farem nit a un hotel.

Dia 5: ZAGORA - MAIDER - MERZOUGA (260 km pista)
Travessarem un desert negre o desert de pedres, que és un veritable paisatge lunar amb immenses extensions de pedres fosques fins on arriba la vista, la qual cosa dóna un toc més mineral al desert. També hi veurem diversos pobles berbers (on viuen a les tendes nómades autèntics), oasis, rius i altiplans desèrtics abans d'arribar a les dunes esplèndides i majestuoses de l'ERG CHEBBI, a MERZOUGA. Nit a un alberg al peu de les dunes.

Dia 6: MERZOUGA - ERG CHEBBI - MERZOUGA (90 km pista)
Després d'esmorzar, farem un volt per les dunes i veurem els dos oasis de MERZOUGA, les terres nòmades, el poble de KHAMLIA (poble dels negres i de la música tradicional gnaoua), les mines de MIFISS, els altiplans desèrtics, els nòmades i l'oasi de TISSARDMINE. Tornarem a l'alberg i anirem amb dromedaris a les dunes per veure la posta de sol i dormirem a un oasi situat a dues hores de camí, a ple desert. Nit en tenda (haima).

Dia 7: MERZOUGA - ALNIF - GORGES DEL TODRA (85 km pista)
Visitarem la ciutat d'ER RISSANI, primera ciutat imperial del país, el soc i els nombrosos ksours(pobles de tova). Després continuarem per la carretera que va fins al poble d'ALNIF on dinarem. Aquí comença la pista cap a les gorges del TODRA, on passarem la nit a un hotel.

   

Dia 8: GORGES DEL TODRA - OUARZAZATE -MARRÁQUEIX (15 km de pista).
Seguirem la carretera de les mil alcassabes. Arribada a Marràqueix.
Nit inoblidable amb espectacle.

Dia 9: Final del circuit i trasllat a l'aeroport.
Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA