Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »  Ruta de les Caravanes (11 dies)
Dia 1: Arribada a MARRÀQUEIX
Rebuda a l'aeroport i trasllat a l'hotel.

Día 2: MARRÀQUEIX - TIZI N'TEST - TAROUDANT - TIOUTE
Al matí deixarem MARRÀQUEIX i travessarem les muntanyes del Gran Atles, tot passant pel port de TIZI N'TEST, les valls, les alcassabes i els uadis (rius) abans d'arribar a TAROUDANT (petit Marràqueix). Visitarem els dos socs berbers i beduins de la ciutat.
Nit al ras enmig d'un oasi a TIOUTE.

Dia 3: TIOUTE - AIT BAHA - TAFRAOUTE
Visita de l'alcassaba de TIOUTE abans d'anar a AIT BAHA, poble situat a les muntanyes de l'Anti-Atles enmig del argans (arbres típics de la zona amb el fruit dels quals es fa l'oli d'argan, utilizat no només per cuinar sinó també per a l'elaboració de productes cosmètics de gran valor). Farem nit a Tafraoute, poble berber enmig de les muntanyes.



Dia 4: TAFRAOUTE - Valle TAZAGZAOUT - TATA
(170km entre los cuales 70km de pista)
Després de visitar les roques pintades i la vall de l'AMELN, amb els seus nombrosos i sorprenents punts de vista, i un cop travessem la vall i les gorges de TAZAGZAOUT, arribarem al poble beduí de TATA. Nit a l'hotel.

Dia 5: TATA - FOUMZGUID - IRIQUI - DUNAS DE JUIF
(230 km entre los cuales 120 km de pista)
Aquesta etapa és la més bonica i salvatge. Travessarem el poble beduí de TISSINT, el gran llac sec d'IRIQUI, un gran uadi o riu ple de sorra i l'0oasi d'OUM LAALAG. Prendrem un te amb menta a una haima i després travessarem un altiplà desèrtic abans d'arribar a les primeres palmeres de la vall de DRA'A i, finalment, a les dunes d'Erg de Juif on dormirem al ras o amb haimes enmig del desert. Nit màgica.

Dia 6: DUNAS DEL JUIF - ZAGORA - MAIDER
(225km entre los cuales 145 km de pista)
Després d'esmorzar anirem a ZAGORA per prendre-hi un hammam, bany típic marroquí, i dinar. A la tarda anirem per la pista que travessa el port de TIZI n'TFILALT i les hamades que voregen la frontera algeriana fins al poble berber de MAIDER.
Nit a casa d'una família berber

Dia 7: MAIDER - TAOUZ - MERZOUGA (100 km de pista)
Seguirem la pista tot passant pels ksours (pobles) en el desert i travessant els uadis secs, els oasis sagrats, els altiplans desèrtics, etc. Quina expedició! Finalment arribarem al peu de les dunes d'ERG CHEBBI. Nit a un alberg al peu de les dunes.

Dia 8: MERZOUGA - ERG CHEBBI - MERZOUGA
(Tornada de les dunes: 80 km de pista).
Després d'esmorzar farem una volta per les dunes i veurem els 2 oasis de MERZOUGA, les terres nòmades, el poble de KHAMLIA (poble dels negres), les mines de MIFISS, els altiplans desèrtics, els nòmades berbers i l'oasi TISSARDMINE.
Tornarem a l'alberg sobre les 3 h de la tarda.
Després, amb dromedari, anirem fins a les dunes per veure la posta de sol i dormirem a uns oasis salvatges situats a dues hores de camí, en ple desert. Nit a una haima.

Dia 9: MERZOUGA - TODRA - GORGES DU DADES
(270 km entre los cuales 40 km son de pista)
En tornar del desert anirem a ERFOUD per visitar la fàbrica de tractament de marbre fossilitzat. Després continuarem el trajecte per la carretera de les mil alcassabes, amb els seus oasis, per arribar a les boniques gorges del TODRA on les alcassabes fan guàrdia al peu dels penya-segats.
Dinarem abans d'anar a les gorges de DADES.
Nit a un hotel al fons de les gorges.


Dia 10: GORGES DE DADES - AIT BENHADDOU - MARRÁQUEIX
El darrer dia visitarem la vall de DADES i de les roses abans d'arribar a l'alcassaba d'AIT BEN HADDOU (declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO) on dinarem. Després anirem a MARRÀQUEIX pel port de TIZI N'TICHKA que travessa les muntanyes del Gran Atles i ofereix un gran ventall de colors.
Nit a l'hotel.

Dia 11: Final del circuit i trasllat a l'aeroport.
Final dels nostres serveis.





Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA