Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »  Ruta dels Argans(7 dies)
Dia 1: MARRÀQUEIX
Recepción en el aeropuerto y traslado al hotel.

Día 2: MARRÀQUEIX - ESSAOUIRA
Després d'esmorzar anirem cap a Es Saouira i podrem gaudir del paisatge. Es Saouira, abans Mogador, antigament va ser una fortificació portuguesa i també una presó, però actualment és una ciutat molt concorreguda, amb una bonica medina i típics restaurants de peix de la zona.
Sopar i allotjament a l'hotel.

   

Dia 3: ESSAOUIRA - IMOUZZER IDA OU TANAE
Esmorzarem a Es Saouira i després anirem cap al sud vorejant la costa i dinarem a mig camí. Continuarem fins a Imouzzer: "Benvingut al país de l'argan i de la mel". Arraulida enmig d'una vall bonica i fèrtil, Immouzer és la ciutat de les tribus berbers Ida Outanane.
A 61 km al nord d'Agadir i per sobre de les muntanyes, apareix una vall de paisatges diversos amb colors contrastats que convida a ser descoberta, amb argans, palmeres, ametllers, ginebrons i oliveres. L'oli de gran qualitat que s'extrau de les nous de l'argan s'utilitza per cuinar però també a la indústria cosmètica. Els voltants d'Immouzer permeten fer-hi parades refrescants, ja sigui a les piscines naturals de la gorja de l'Asif Tamraght o a les cascades del uadi Tinkert (que només té cabal a l'hivern). Una altra de les produccions d'aquesta terra rica és la mel, a la qual es dedica una festa cada any a l'agost.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 4: IMOUZZER IDA OU TANAE - TIZNIT - TAFRAOUT
Després d'esmorzar passarem per Agadir per anar a Tiznit, especialment famosa per la seva orfebreria. Hi dinarem i farem un passeig per la medina. A continuació anirem a Tafraout, bella i tranquila ciutat envoltada de muntanyes rocoses i d'arbres d'argan.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 5: TAFRAOUT - TAROUDANT - TIOUTE
Sortirem després d'esmorzar cap a Taroudant, on dinarem i farem una visita a la ciutat. A la tarda anirem a Tioute on farem bivac enmig de l'oasi.
Sopar i allotjament.

Dia 6: TIOUTE - MARRÀQUEIX
Esmorzarem i anirem a Marràqueix creuant les muntanyes de l'Atles, on veurem diversos pobles berbers de muntanya. Dinarem a un d'aquests pobles pintorescos i a continuació anirem a Marràqueix.
Sopar i allotjament a l'hotel.

   

Dia 7: MARRÀQUEIX
Marràqueix és sens dubte la ciutat més exòtica del Marroc.
Sempre ha estat especial. Els poetes àrabs la van anomenar "perla del sud caiguda de l'Atles".
També se l'anomena "la ciutat vermella" o "la ciutat dels jardins".
A l'hivern es poden veure els cims nevats de l'Atles a l'horitzó del sud, i a l'estiu la ciutat crema sota el sol desèrtic. El punt més alt de la silueta de la medina és el minaret de la Kutubia (mesquita dels llibreters).
El SOC és un laberint de carrers estrets i foscos, a vegades com túnels, que sovint s'omplen de raigs de sol que entren per les escletxes dels sostres de canya que s'enfilen de botiga a botiga. Un es troba en un atmosfera plena d'impressions sensorials de tota mena: olors desconegudes i sorpreses visuals a cada pas.La plaça DJMÀ-EL-FNA és el centre de la vida pública de Marràqueix.
És un espai lliure força gran entre el soc i la Kutubia, on durant el dia ilusionistes, encantadors de serps, narradors de contes, venedors de sucs, grups de música, venedors d'aigua i faquirs entretenen els espectadors, visitants i caminants.
Allà és possible treure's un queixal, conèixer el futur o fer-se un tatuatge de henna al braç.
Cap a les cinc de la tarda l'espectacle canvia. De tot arreu s'hi acosten persones amb cuines transportables, així com taules, cadires i tendals per muntar restaurants a la plaça, on es pot sopar de tot: cuscús, brotxetes, amanides, sopes, tagins i molt més.
Així, doncs, esmorzarem i farem la visita a la plaça Djmà-el- Fna, la Kutubia, la medina, etc.

Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA