Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »  Ruta del Safrà (11 dies)
Dia 1: MARRÀQUEIX
Recollida a l'aeroport i trasllat a l'hotel.
Segons l'hora d'arribada, hi ha la possibilitat de fer un primer contacte amb l'encant de la plaça DJEMÀ-EL-FNA i voltants.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 2:MARRÀQUEIX - CASCADES D'OUZOUD - EL KSIBA
Aquesta primera etapa comença amb la visita de les cascades d'Ouzoud: esplèndid salt d'aigua de 100 metres. Passarem pel llac de Ben El Ouidane i per Beni Mellal, petita ciutat enmig de plantacions de tarongers, oliveres, figueres, etc. Arribarem finalment al poble berber d'El Ksiba.
Sopar i allotjament a l'hotel.Dia 3: EL KSIBA - IMILCHIL - GORGES D'AMELLAGO
Descobrirem aquest dia l'esplendor de les muntanyes de l'Atles. Arribarem a Imilchil, poble berber que es troba enmig del Gran Atles. Continuarem fins a les gorges d'Amellago.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 4: AMELLAGO - GOULMINA - MERZOUGA
Tot seguint la pista cap al poble de Tamthoust, arribarem a Goulmina, passarem per les gorges del Ziz, per Ar Rachidiya i finalment arribarem al peu de les precioses dunes d'Erg Chebbi (les més altes de tot el Marroc).
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 5: MERZOUGA - ERG CHEBBI - MERZOUGA
Després d'esmorzar farem un volt pel voltant de les dunes d'Erg Chebbi, veurem els dos oasis de Merzouga i ens aturarem al poble de KHAMLIA (habitants originaris de l'Àfrica subsahariana) per escoltar-hi música tradicional gnaoua. A la tarda anirem amb dromedari a l'oasi situat enmig de les dunes, amb un recorregut d'una hora i mitja, per dormir a una haima (una nit inoblidable sota un mantell de mil estels).
Sopar i allotjament a la haima.

Dia 6: MERZOUGA - ZAGORA
Per pista passarem per pobles perduts, travessarem uadis secs (rius) i arribarem finalment a Zagora.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Día 7: ZAGORA - EL DRAA - AGDEZ - OUARZAZATE
Després d'esmorzar recorrerem la vall del Dra'a. Anirem per una pista dins de la vall que passa per pobles berbers i alcassabes. Creuarem la muntanya de KISSAN i arribarem a Ouarzazat.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 8: OUARZAZATE
Després d'esmorzar farem una visita guiada als diferents llocs pintorescos de la ciutat: antiga ciutat de Ouarzazat, soc, alcassaba Taourit, estudis cinematogràfics, etc.
Sopar i allotjament a l'hotel.Día 9: OUARZAZATE - AIT BENHADDOU - TELOUET - MARRAKECH
Visitarem a primera hora el poble fortificat d'Ait ben Haddou, on es van rodar diverses películes famoses com Gladiator, Obèlix i Sàhara, amb Penélope Cruz. Després ens desviarem per una pista per arribar a l'alcassaba Telouet. Creuarem el Gran Atles per un port de 2260 metres i a la tarda arribarem a Marràqueix.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 10: MARRÁQUEIX
Al matí farem una visita guiada a Marràqueix. La resta de la jornada serà lliure per poder-hi recórrer els carrers i socs. A la nit, sopar especial amb espectacle.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 11: A L'HORA ACORDADA
Trasllat a l'aeroport i final dels nostres serveis.

Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA