Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »  Ruta dels Beduins (13 dies)
Dia 1: MARRÀQUEIX
Recollida a l'aeroport i trasllat a l'hotel. Visita a la medina i a la plaça Djemà-el-Fna.

Dia 2: MARRÀQUEIX- ESSAOUIRA
Després d'esmorzar anirem cap a Es Saouira i podrem gaudir del paisatge. Es Saouira, abans Mogador, antigament va ser una fortificació portuguesa i també una presó, però actualment és una ciutat molt concorreguda, amb una bonica medina i típics restaurants de peix de la Sopar i allotjament a l'hotel.

Diaa 3: ESSAOUIRA
Esmorzar. Dia complet per gaudir de les platges de Sidi Kauki i visitar la medina d'Es Saouira, i, segons la data, podrem gaudir-hi del macroconcert de música gnaoua. Es Saouira també s'anomena la ciutat de Jimi Hendrix perquè hi va residir durant una temporada.

Dia 4: ESSAOUIRA - AGADIR - TIZNIT
Esmorzar. Altre cop seguirem la costa, veurem els penya-segats i les platges al llarg del camí que ens portarà fins a Agadir, el centre turístic més gran del país.
A la tarda anirem a Tiznit, ciutat de la plata.
Sopar i allotjament a l'hotel.


Dia 5: TIZNIT- SIDI IFNI- GUELMIM
Esmorzar. Anirem a Sidi Ifni, poble de la costa atlàntica que va ser colònia espanyola. Després anirem a Guelmim, porta del Sàhara.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 6: GUELMIM - LA COSTA BLANCA - TAN TAN
Esmorzar. Visita breu de la ciutat, la més famosa pel que fa al mercat de dromedaris i punt de partida d'una de les rutes de les caravanes cap a Tombuctú. Després de visitar la ciutat anirem a la Costa Blanca, platja salvatge amb meravelloses dunes daurades al costa de l'oceà, on menjarem peix amb els nòmades que hi viuen i farem nit a Tan Tan, que és l'última ciutat abans d'entrar al Gran Sud i el port sardiner més gran del país.
Mereix una visita el moussem (festival) de Sidi Mohammed Laghdal, amb la tradicional carrera de dromedaris.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 7: TAN TAN - TARFAYA - LAYOUNE
Esmorzar. Per la carretera de la costa anirem a Tarfaya, la ciutat africana més propera a les Canàries. És una ciutat tranquilla, de cases daurades i situada prop del cap Juby, els paisatges del qual van inspirar El Petit Príncep a Saint - Exupéry - que té un monument a Tarfaya- . Actualment el seu port pesquer està en plena expansió.
Sortida cap a Layoune, la ciutat més gran del Sàhara. Va ser fundada en un antic oasi al sud de la desembocadura del Seguiat-el-Hamra, a prop del vell fort construit per Mulay Ismail (1679), i avui dia és la capital econòmica de la regió.
Té carrers amplis i edificis moderns basats en l'arquitectura tradicional sahariana. Té hospitals, escoles, liceus, tallers, mesquites, un palau de justícia, un estadi immens, aeroport, etc.
Layoune és una ciutat plena d'activitat. El seu port cada cop té més importància.
Sopar i allotjament.

Dia 8: LAYOUNE - SMARA
Esmorzar. Farem una visita per Layoune i la seva costa i a continuació anirem a Smara, ciutat fundada pel xeic Maa-el-Ainin, que està situada al palmerar més important de la regió del mateix nom i és la ciutat santa del Sàhara. Conserva vestigis del seu passat gloriós, com una alcassaba emmurallada amb cinc portes que albergaven divuit edificis, entre els quals destaquen la madrassa o escola, la biblioteca i la Gran Mesquita, de la qual queden els pilars amb arcades i la cúpula.
El voltants de Smara són una zona important de gravats rupestres: Asli, Oued Selouan i Oued Miran.
Sopar i allotjament.

Dia 9: SMARA - TAN TAN (Costa)
Esmorzar. Pujarem cap al nord direcció a Tan Tan, i podrem gaudir del paisatge desèrtic amb pobles beduins, on ens aturarem per prendre llet de dromedari i ens introduirem en la seva cultura, costums, tradicions, folklore, etc. Són pobles famosos per l'art de pintar sobre pell de dromedari per fer-ne bosses, sandàlies, etc. Arribada a Tan Tan costa on descansarem amb el so de les onades de l'Atlàntic.
Sopar i allotjament a l'hotel.


Dia 10: TAN TAN - MIRHLEFT
Esmorzar i sortida cap a Mirhleft, petita població de la costa atlàntica-sud marroquina, de 6.000 habitants aproximadament.
És a un penya-segat amb platges de sorra fina. Al voltant hi ha algunes de les platges més encantadores i tranquilles del Marroc, molt valorades pels practicants del surf. Passejar-hi, caminar a la vora dels penya-segats durant la baixamar per descobrir-hi petites coves i amagatalls que la marea ha deixat al descobert i observar-hi els molluscos i crustacis que colonitzen les roques és una de les millors cures de repòs.
Als anys 70 Mirhleft va ser un dels pobles del Marroc triats pel moviment hippy (nord-americans i europeus) per establir-s'hi i desenvolupar-hi llur ideal de vida.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 11: MIRHLEFT - TAROUDANT
Esmorzar i sortida cap a Taroudant, ciutat petita i encantadora molt reconeguda per la seva artesania tradicional, com per exemple les joies i les catifes. La ciutat de Taroudant és coneguda com "la petita Marràqueix", ja que s'hi assembla molt però en miniatura. Està plena de muralles, comerços i mercats plens d'objectes.
Tarda lliure.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 12: TAROUDANT - MARRAKECH
Esmorzar i sortida cap a Marràqueix. Travessarem les muntanyes del Gran Atles i passarem pel port de TIZI N'TEST, les valls, les alcassabes i els uadis (rius) abans d'arribar-hi.
Sopar i espectacle inoblidable.

Dia 13: Esmorzar i trasllat a l'aeroport
Final dels nostres serveis.

 

Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA