Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »  Ruta de L'Art (5 dies)
Dia 1: TÁNGER - ASILAH
Recollida a l'aeroport o al port i trasllat a Asilah, poble blau i blanc de la costa, on ens allotjarem a una casa típica del nord.
Passeig per la meravellosa medina amb vistes a l'oceà Atlàntic.

Dia 2: ASILAH- RABAT
Esmorzar. Iniciem el trajecte d'avui cap a la capital del Marroc, Rabat, on visitarem el palau reial, monuments històrics com l'alcassaba dels Udaia, l'alcassaba de Chala, el mausoleu de Mohammed V, etc.
Sopar i allotjament a l'hotel.Dia 3: RABAT - FES
Ens llevarem i després de fer un bon esmorzar anirem a Fes, segona ciutat imperial del Marroc, on es concentra una part molt important de la història del país. Dins de la medina o nucli vell de la ciutat farem una visita guiada per conèixer en profunditat la història, cultura, arquitectura i art d'aquesta ciutat.
Sopar i allotjament a un riad.

   

Dia 4: FES - MEKNÈS - XAUEN
Anirem a Meknès, ciutat fundada el segle X per la tribu de Zénite Meknassa de l'est de les muntanyes del Rif. Meknès ha estat anomenada el "plat del Marroc" per la seva posició crucial entre les muntanyes del Rif i de l'Atles, i entre l'oceà Atlàntic i el Sàhara. Els romans van escollir la regió prop de Volubilis, ruines romanes que també visitarem, com a quarter general marroquí per la seva posició estratègica central i va ser probablement per aquesta raó que el soldà Moulay Ismail va decidir governar des de Meknès el 1673. Meknès també és anomenada la Versalles del nord d'Àfrica.
Cena y alojamiento en Chefchaouen.

   

Dia 5: XAUEN - TÁNGER
Segons l'hora en què marxi l'avió o vaixell, farem un passeig por aquest preciós poble blanc i blau situat en enmig de les muntanyes del Rif.
Sortida cap a Tànger, trasllat al port o aeroport.
Final dels nostres serveis.

Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA