Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »  Ruta del Vent (5 dies)
Recollida a l'aeroport i trasllat a l'hotel.

Dia 1: MARRÀQUEIX - VALLE DEL DRA'A - NKOB
Recollida a l'hotel. Iniciem el recorregut cap a Nkob. Creuarem el Gran Atles (2.260 m d'altitud) i hi farem parades per contemplar el paisatges i per fer-hi fotografies, ja que és una de les rutes més impressionants del Marroc, on canviarem la vista del palmerar, la vegetació de Marràqueix i la cara nord de les muntanyes per l'aridesa del sud. Començarem a observar els primers poblats de tova dels berbers a les faldes de les muntanyes. Després de passar Ouarzazat, a través de la vall del Dra'a, arribarem a Nkob, als peus del Djebel Saghro.
Sopar i allotjament a l'hotel.Dia 2: NKOB - TAZZARINE - ERFOUD - MERZOUGA
Esmorzar. Iniciem el trajecte d'avui pel Djebel Saghro, formació rocosa en el predesert amb poca vegetació, només a petits oasis com són ara els de Tazzarine i Alnif, bonics paisatges del recorregut. Arribarem a Erfoud on farem una parada breu abans d'endinsar-nos en el Sàhara. Continuarem fins a Merzouga, el nostre lloc d'acampada al desert, al costat de les dunes.
Sopar i allotjament a l'alberg.

Dia 3: MERZOUGA I VOLTANTS
Ens llevarem d'hora per veure sortir el sol al desert, bonic espectacle difícil d'oblidar enmig de les dunes. A continuació esmorzarem i anirem a la ciutat deserta de Mefis. I pel camí descobrirem petites aldees i cases habitades a llocs insospitats, lluny de la civilització. També visitarem nòmades i hi prendrem el te.
A la tarda, qui vulgui podrà pujar a la Gran Duna (150 m).
Sopar i allotjament a l'alberg.

Dia 4: MERZOUGA - ERFOUD - TODRA - OUARZAZATE
Esmorzar. Ens acomiadarem de Merzouga i reprendrem la direcció cap a Tineghir, una ruta entre el Saghro i l'Atles fins arribar a aquesta bonica ciutat al costat d'un immens palmerar amb cases de tova. Hi trobarem les gorges del Todra, formació rocosa de dues parets de 300 m, on farem una parada breu.
Continuarem fins a Ouarzazat per la ruta de les alcassabes. Segons l'hora d'arribada, visita de l'alcassaba Taourirt, una de les més belles del país.
Sopar i allotjament a l'hotel.

   

Dia 5: OUARZAZAT - MARRÀQUEIX
Esmorzar. De nou creuarem el Tizi-n-Tichka, però abans ens aturarem a la reina de les alcassabes, Ait ben Haddou, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i escenari de moltes películes.
Arribarem a Marràqueix, l'anomenada ciutat vermella, una de les més atractives del Marroc.
Sopar amb espectacle inoblidable.
Trasllat a l'aeroport al dia seguent.

Final dels nostres serveis.

Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA