Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »  Ruta Imprerial (15 dies)
Aquest viatge permet descobrir el nostre país de nord a sud.
És un viatge ideal per conèixer l'hospitalitat, la cultura i la manera de viure al Marroc sense perdre cap detall dels seus paisatges imponents i dels llocs històrics que l'enriqueixen.

Dia 1: TÁNGER
Recollida al port o a l'aeroport.
Visitarem la cova d'Hèrcules i l'indret on s'uneixen el mar Mediterrani i l'oceà Atlàntic.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 2: RABAT - CASABLANCA - EL JADIDA
Després de visitar Rabat, anirem a Casablanca on veurem la Gran Mesquita de Hassan II, la segona més gran del món àrab. A continuació ens dirigirem a El Jadida, antiga fortalesa portuguesa, que recorrerem tranquilament.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 3: EL JADIDA - SAFI - ESSAOUIRA
Després d'esmorzar sortirem cap a Safi, on podrem veure la ceràmica típica del lloc. Anirem per la carretera de la costa fins a Es Saouira, on podrem gaudir de l'encant dels carrers, de la gent i del marisc.
Sopar i allotjament a riad.

Dia 4: ESSAOUIRA - SIDI KAUKI - MARRÀQUEIX
Esmorzarem i anirem a Sidi Kauki, un poble de pescadors amb platges inacabables de sorra fina. Després de dinar anirem a Marràqueix.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 5: MARRÀQUEIX
Al matí farem una visita guiada de Marràqueix i la resta de la jornada serà lliure per recórrer els carrers i els socs. A la nit farem un sopar especial amb espectacle.
Allotjament a l'hotel.


Dia 6: MARRÀQUEIX - TELOUET - AIT BENHADDOU - OUARZAZATE.
Sortida després d'esmorzar. Creuarem el Gran Atles per un port de 2.260 m; després ens desviarem per una pista per visitar l'alcassaba Telouet i passarem per pobles berbers per arribar al poble fortificat d'Ait ben Haddou, on es van rodar diverses películes famoses com Gladiator, Obèlix, Sàhara, amb Penélope Cruz, etc. Arribada a Ouarzazat.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 7: OUARZAZATE - DRAA - OUARZAZATE
Al matí anirem per carretera fins a la vall del Dra'a i la visitarem per pista. A la tarda tornarem de nou a Ouarzazat i visitarem l'oasi de Fint.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 8: OUARZAZATE - SKOURA - DADES
Després d'esmorzar visitarem l'alcassaba de Taourit i anirem al palmerar de Skoura, amb les seves alcassabes, i recorrerem la vall de les roses per arribar per pista a les gorges de Dades.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 9: DADES - TODRA - MERZOUGA
Anirem per carretera a les gorges del Todra. Després de fer-hi un recorregut travessarem el palmerar de Tafilalet i arribarem al peu de les precioses dunes d'Erg Chebbi (les més altes de tot el Marroc).
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 10: MERZOUGA - ERG CHEBBI - MERZOUGA
Després d'esmorzar farem un volt al voltant de les dunes d'Erg Chebbi. Veurem els dos oasis de Merzouga i ens aturarem al poble de KHAMLIA (habitants originaris de l'Àfrica subsahariana) per escoltar-hi música típica gnaoua. Tornarem a l'hotel al migdia i a la tarda anirem amb dromedari a un oasi situat enmig de les dunes, amb un recorregut d'una hora i mitja, per dormir-hi en haima (una nit inoblidable).
Sopar i allotjament a la haima.

Dia 11: MERZOUGA - ERFOUD - ZIZ - MIDELT
Després de tornar del desert amb dromedaris i de dutxar-nos, anirem a Er Rissani, primera ciutat imperial del Marroc. Després passarem per Erfoud, poble on se centra tot el tema relacionat amb els fòssils, i passarem per la vall del Ziz, una de les valls amb més extensió de palmeres de tot el Marroc. Un cop passem el port de Tizi-n-Talghomt, arribarem a Midelt, poble situat entre el bosc de cedres i el Gran Atles.
Sopar i allotjament a l'hotel.

   

Dia 12: MIDELT - AZROU - FEZ
Després d'esmorzar sortirem per carretera cap al bosc de cedres, parada obligada per veure els micos en llibertat. Després passarem per Ifran (anomenada també la Suïssa marroquina) i arribarem a Fes, capital cultural del Marroc.
Sopar i allotjament a riad.

Dia 13: FEZ
Al matí farem una visita guiada de Fes, i la resta de la jornada serà lliure per recórrer els carrers i els socs.
Sopar i allotjament a riad.

Dia 14: FEZ - MEKNES - XAUEN
Després d'esmorzar anirem a Meknès i visitarem la ciutat i els monuments històrics de la família reial. Després anirem a Xauen, poble blau i blanc situat a les muntanyes del Rif.
Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 15: XAUEN - TÁNGER
Matí lliure per passejar per aquest bonic poble. A l'hora acordada, sortida cap a Tànger per agafar-hi el ferri o l'avió.
Final dels nostres serveis.

INCLOU
      - Vehicle, gasoil inclòs, amb xofer i guia durant tots els dies del recorregut. Parla
       espanyol.
      - Allotjament en règim de mitja pensió (esmorzar i sopar).
      - Excursió amb dromedari.
      - Hotels i haima.
      - Sopar amb espectacle de dansa del ventre a Marràqueix

NO INCLOU
      - Bitllets d'avió.
      - Àpat del migdia.
      - Begudes.
      - PropinesMarroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA