Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »   Meknès
La ciutat per excellència del sobirà Moulay Ismael, tan genial com tirà. Superba pels seus majestuosos monuments, però familiar i propera pels seus carrerons i mercats. Realment captivadora, el seu ric passat guarda sorpreses per als que sàpiguen escoltar les pedres.
El centre de la ciutat és una zona agitada, envoltada de monuments antics i grans palaus. Aquí s'elaboren olis, vins i cereals, entre d'altres productes.

Té una de les medines més concorregudes del Marroc. La plaça Al-Hedime, situada justament entre la ciutat vella i la part imperial, alberga el mercat cobert, que s'anima quan cau el sol: faquirs, rondallaires, ensinistradors d'animals i malabaristes creen un ambient singular.
Se la pot considerar com un supermercat marroquí, on es pot adquirir tota mena d'articles, des de plata fins a catifes, així com també olives exquisides.
D'altra banda, té una gran quantitat de restaurants, tant a la ciutat antiga com a la moderna, amb cuina variada i per a totes les butxaques.Llocs d'interès:
Mausoleu Moulay Ismael: És molt a prop de la medina i és una de les poques mesquites del Marroc on poden accedir-hi els no musulmans; i això és així perquè aquesta mesquita és un mausoleu i no està destinada a l'oració.
Mesquita Nejjarine: És del segle X i es troba al centre de la medina.
Madrasa Bou Inania: Està situada al centre de la medina. És molt coneguda a la zona per l'extraordinària decoració en forma de mosaic de ceràmica, guix i fusta tallada del segle XIV. Aquesta madrassa va ser fundada pel sultà Abu Hassan Marini entre els anys 1331 i 1351, i actualment està formada per un pati preciós i 26 aules on s'estudia teologia. Si la visitem cal saber que hi ha unes vistes insòlites de tota la medina de Meknès.
Mausoleu Cheikh al-Kamel: Edificat per Sidi Mohamed ben Abdellah, alberga la tomba de l'hadi Benaissa, fundador de la confraria "Aissaoua".Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA