Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »   Marroc
Un país de llegenda, tan proper a nosaltres i tan llunyà en el temps. Lloc de contrast de colors, els carrers del qual s'omplen de vida quan cau la nit. Una terra tan plena de misticismes que sembla desplaçar-se en una catifa màgica per algun lloc entre el mite i la realitat. Ubicat a la punta més occidental del Nord d'Àfrica, limita amb Algèria i Mauritània i es troba només a 14 km d'Espanya, a l'altra banda de l'estret de Gibraltar.

Des de l'antiguitat, moltes civilitzacions han influenciat el Marroc. I totes elles han marcat el territori amb una petjada inesborrable que ha suposat l'origen d'un patrimoni històric incomparable.
Les diferents civilitzacions que han tingut lloc al Marroc n'han configurat la identitat. Sens dubte és per això que els marroquins són tolerants i tenen una ment oberta. No hi xoquen les cultures, sinó que s'hi troben i comparteixen.

Segons la llegenda va ser Hèrcules qui va crear el Marroc en obrir l'estret de Gibraltar. El que sí que està comprovat és que l'home és present en aquestes terres des de fa almenys 300.000 anys. Poblat en els seus orígens per berbers, el país va tenir influència fenícia i cartaginesa i, després, es va sotmetre als romans fins al segle V. Els romans hi van deixar la seva petjada, com a Volubilis, testimoni de la prosperitat de les produccions agrícoles.Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA