Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »   Agadir
Ciutat cosmopolita i un dels principals ports pesquers del Marroc, Agadir té renom per la seva gran platja, perquè té sol durant més de 300 dies l'any i pels hotels luxosos, que sens dubte han fet que esdevingui l'estació balneària més important del país.

La platja n'és un dels principals atractius i s'estén al llarg de més de sis quilòmetres de sorra fina i daurada, amb l'aigua de color blau intens i una posta de sol espectacular.

Agadir és també un dels principals ports pesquers del Marroc i, a més, s'hi practiquen esports com la vela, el surf de vela, l'equitació, el tennis o el golf.

Fins que s'hi va establir el protectorat francès, la ciutat no va recuperar part de la seva prosperitat passada. El centre de la ciutat és un exemple de ciutat moderna, amb bulevards amples, parcs públics i grans avingudes comercials.

Llocs d'interès més destacats:

Medina Coco Polizzi: Situada en el centre de la ciutat, podrem passejar per carrerons assolellats, amb un seductor ambient medieval, on trobarem tallers diversos, exposicions d'artesans, el famós soc de les joies i el Café Moro, on podrem degustar un autèntic àpat marroquí i prendre el tradicional te amb menta. L'antiga medina de la ciutat va quedar destruida pel terratrèmol del 1960. Per aquesta raó, i amb la intenció de recordar-la, es va crear la Medina Coco Polizzi, dissenyada per l'arquitecte del mateix nom que va recrear una autèntica medina medieval amb més de 4 hectàrees de carrerons i un refrescant llac artificial amb una preciosa cascada i envoltat d'autèntiques zones verdes. Totes les cases s'hi van reconstruir amb materials tradicionals, com són ara el fang, la fusta i la pedra. L'horari habitual de visita és de 8.30 a 18.30 h i el preu aproximat és de 40 dírhams per als adults.

L'Alcassaba: Situada dalt d'un turó, també va quedar afectada pel terratrèmol i s'ha mantingut tal com va quedar per commemorar el desastre.

El Port d'Agadir: Està considerat com el primer port sardiner del món i hi trobarem una activitat desbordant durant tot l'any. No és precisament un lloc de visita obligada, però sí que és molt interessant veure-hi el tràfec. A més, al llarg de tot el port trobarem restaurants i tavernes on podrem assaborir deliciosos plats de peix a la brasa amanits amb llimona o en tagins, i a més hi veurem els pescadors que donen vida a aquesta zona de la ciutat.


Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA