Síguenos en Facebook web en Castellano Website in English Français web web en català
   »  Noticies

ROUTE VIP
09/07/2010 16:03:49

A Lo Mejor de Marruecos.com cada ruta ha estat dissenyada tenint en compte criteris d’originalitat, exclusivitat i idoneïtat perquè el viatge esdevingui una experiència completa tant a nivell vivencial com sensorial. Un viatge per romandre a la memòria durant tota la vida perquè el nostre compromís és exclusivament amb els nostres clients. Hem escollit el més diferent i singular de cada lloc per descansar i gaudir amb els cinc sentits fins a l’últim detall. D’igual manera que no hi ha dos clients iguals, tampoc no hi ha dos viatges iguals, i és per això que dissenyem cada experiència de viatge de manera personalitzada a partir dels gustos i exigències dels nostres clients.
A les nostres Rutes VIP hem seleccionat personalment els hotels, riads i espectacles de luxe perquè proporcionin a les persones que contractin els nostres serveis un viatge únic, sofisticat i creat específicament per a elles.

Contacteu amb nosaltres sense cap compromís i permeteu-nos dissenyar un viatge al Marroc que acabarà formant part de la vostra memòria al llarg del temps. Serà INOBLIDABLE.


     
Marroc a la Carta
Marroc a la Carta

El Millor del Marroc ofereix la possibilitat de CREAR LA SEVA PRÒPIA RUTA . Indiqui'ns dels camps mostrats a continuació, que tipus de ruta li agradaria fer i ens posarem en contacte amb vostè per oferir.
Crear Ruta
Mapa Marruecos

Inici      ::      Marroc a la Carta      ::      Nostres Rutes     ::      Contacte
Tel: +34 650 204 542 :: Email: info@lomejordemarruecos.com
Síguenos en Facebook Síguenos en Facebook Síguenos en Pinterest Síguenos en Youtube
Visitar CTA